18 septembrie 2012

Misterioasa piramida de pe muntele Baigong, China









Nimeni nu pare sa stie originile sau ce se afla in spatele piramidei misterioase de pe varful muntelui  Baigong din vestul Chinei. Legendele spun ca ar fi o baza de lansare al unui OZN. Noua experti s-au deplasat in vestul provinciei Qinghai si la gura acestei constructii inalte de 90 de metri, identificata ca fiind ,,relicva ET''. Piramida are trei pesteri cu deschideri in forma de triunghiuri pe fatada sa si este presarata cu tubulatura de culoare rosie, care duce in munte si in apropierea unui lac de apa sarata. Zeci de fragmente de tubulatura si pietre sculptate in forme neobisnuite au fost decoperite in jurul pesterilor.

,,Teoria care sustine ca piramida si grotele de pe muntele Baigong sunt opera extraterestrilor poate fi inteleasa la un anumit nivel...dar mijloacele stiintifice ar trebui sa fie utilizate pentru a dovedi daca aceasta afirmatie este sau nu adevarata'', sustine Yang Ji, un cercetator de la Academia Chineza de Stiinte Sociale.
Tot ce s-a putut afla pana in acest moment este faptul ca tehnologia care a fost folosita la crearea tubulaturilor este una extrem de avansata, necunoscuta oamenilor care se presupune ca le-au realizat.