18 septembrie 2012

Misterioasa sfera de cristal a Atlantidei






Descoperirea sferei a fost facuta de catre Ray Brown, un medic naturist, in timpul unei calatorii de scufundari in Insulele Bahamas, in 1970, in timp ce se indepartase de prietenii lui pentru moment. In timp ce-i cauta el s-a trezit pe o structura piramidala ciudata. Desi speriat de ceea ce a gasit, el a cercetat-o si a fost uimit de faptul ca partile laterale ale piramidei erau complet netede si rosturile dintre blocurile individuale erau aproape imperceptibile. La intrarea piramidei el a fost in continuare uluit de suprafetele curate si netede din interior : nu erau crescute alge sau corali pe pereti. Nu numai asta l-a surprins, dar si faptul ca interiorul piramidei era luminat desi nu a gasit nicio sursa de lumina acolo. El a incercat sa scoata o piatra pretioasa rosie atasata la o tija metalica care cobora din centrul tavanului, dar nu a putut sa o disloce. La aproximativ patru metri sub locul unde era piatra rosie statea o sculptura din bronz care reprezenta doua maini deschise, iar pe palmele lor era o sfera de cristal de aproximativ patru centimetri in diametru. El a fost surprins ca a putut ridica usor sfera de cristal pur. Dupa ce a luat-o s-a indreptat spre iesire. Facand asta, el a simtit o prezenta invizibila care se apropie si o voce care l-a avertizat sa nu se mai intoarca niciodata. Preocupat ca premiul sau ar putea fi luat de catre guvern ca fiind o comoara salvata, Ray a pastrat sfera neobisnuita si povestea lui ascunsa pana in anul 1975.
Pentru ce scop a fost creata sfera de cristal?
Sfera de cristal este de marimea unei mingi de tenis. In interiorul ei sunt imaginile a trei piramide, una in fata celeilalte. Unii, care intra intr-o stare meditativa sau cerebrala alfa de constiinta, sunt capabili sa vada o a patra piramida, in prim-planul celorlalte trei. Privita din alt unghi, unii pretind ca vad imaginea vaga a unui singur ochi mare, care ii priveste cu seninatate. De asemenea apar mii de linii fracturate, mici care pot fi de natura electrica. Utilizarea sferei de cristal in antichitate nu este clara. Unii spun ca sfera de cristal a fost folosita in combinatie cu alte pietre fatetate puternice ( probabil piatra rosie vazuta de Ray in piramida subacvatica), ca sa concentreze o cantitate enorma de energie din pamant, pentru ca apoi sa genereaze si sa proiecteze puterea extraordinara rezultata. Pentru scopuri bune sau rele, nimeni nu poate spune.
Tot ce stim sigur este ca sfera de cristal este in sine o dovada a unei tehnologii mai sofisticate, remarcate de expertii de la Institutul Smithsonian din Washington.
Utilizarea cristalelor :
- vindecare, trezirea si cresterea abilitatilor psihice, meditatie
- cresterea capacitatii mentale si a claritatii in gandire
- stiinta si tehnologie
- dematerializarea-teleportarea-telekinezie
- campuri de forta magnetica
- stocarea datelor
- botanica si agricultura
- controlul vremii
- uriase generatoare de curent electric
- comunicare - cristalele au puterea de a transfera energia, de a o pastra, de a mentine intensitatea acesteia.








Sursa : disclose.tv