1 septembrie 2012

O piramida de cristal gigantica a fost descoperita in Triunghiul Bermudelor?




   

Triunghiul Bermudelor : misterios, nelumesc.
Timp de decenii cercetatorii indrazneti s-au afundat in labirintul de mistere adanc ascuns al celui mai enigmatic loc de pe pamant.
Unii speculeaza ca anomaliile bizare ale timpului, disparitiile si fenomenele ciudate pot fi explicate prin manifestari ale naturii. Altii insista ca urme ale unei civilizatii avansate, necunoscute au lasat in urma o tehnologie fantastica...dispozitive mari de energie care pot deforma literalmente portaluri spatiu-timp si pot deschide portaluri catre alte realitati.
Acum exploratorii americani si francezi au facut o descoperire monumentala : o piramida de cristal, aproape transparenta, ridicata pe fundul Marii Caraibe - originea, datarea si scopul acesteia sunt complet necunoscute. O structura gigantica, probabil, mai mare decat Marea Piramida a lui Keops din Egipt si identificata initial de un medic in anul 1960. Ea a fost verificata in mod independent de echipe de scafandri din Franta si SUA. Aceasta descoperire a zguduit oamenii de stiinta din intreaga lume.
Piramida ar putea confirma afirmatiile unor ingineri, ca ,,piramidele au fost initial create ca surse mari energie'', si mai ales, ar putea sustine ideea potrivit careia vechea Atlantida ar fi existat cu adevarat sau poate oferi raspunsuri la toate misterele inregistrate de la inceputul secolului al IX -lea in regiunea Atlanticului, in Triunghiul Bermudelor.
Conform povestirii, piramida a fost descoperita accidental in jurul anului 1968, de Ray Brown, de origine din Mesa, Arizona. Brown a fost in Caraibe in vacanta si facea scufundari cu prietenii sai, intr-o regiune din Bahamas, cunoscuta sub numele de ,,The tongue of the Ocean''. Zona a dobandit acest nume deoarece o parte a fundului marii, in forma de limba, se intinde in afara insulei pana intr-un loc in care dispare brusc in adancimi mult mai mari. Vorbind despre descoperirea lui, el explica cum la un moment dat s-a indepartat de prietenii sai cu care facea scufundari. In timp ce incerca sa li se alature, el s-a urcat pe o structura masiva ridicata in fundul oceanului, un obiect negru, care prin marimea lui oprea  razele soarelui sa patrunda prin apa limpede.
Obiectul era in forma de piramida. Datorita faptului ca nu prea mai avea aer, nu a petrecut mult timp pentru a-l cerceta, dar a gasit o sfera de cristal ciudata. Oare piramida de cristal provoaca fenomenul ,,Triunghiul Bermudelor''?
Cativa cercetatori ai fenomenului, au lansat ideea ca in partea de jos a marii, exista o sursa de energie ciudata care afecteaza avioane, nave si barci. Unii cercetatori pretind ca daca legendara Atlantida a existat cu adevarat, atunci ramasitele legendarului mecanism vortex energetic, ar putea fi inca intacte pe fundul oceanului. Un astfel de mecanism ar fi probabil in forma de piramida si ar fi sablonul istoric initial care a precedat culturile din toata lumea si care a fost copiat mai tarziu.
Piramide misterioase sunt raspandite in intreaga lume. Structuri piramidale au fost descoperite in America de Nord, Centrala si Sudica ; Europa de Est ; tundra inghetata din Siberia ; China Centrala si de Nord si probabil, Antartica. Piramida de la Polul Sud nu poate fi confirmata, de vreme ce este la o adancime de mai mult de o mila in gheata, iar imaginile ei sunt controversate.
Cu ani in urma, ruinele unei misterioase vestigii ale unei civilizatii necunoscute au fost descoperite pe o insula mica numita Malden, in mijlocul Oceanului Pacific. Ruinele sunt de asemenea ramasitele unei piramide antice.






   

Sursa : disclosetv