25 noiembrie 2014

Un fizician sustine ca exploziile nucleare de pe Marte au distrus doua civilizatii antice umanoide







Acum mult timp a existat o civilizatie umanoida antica pe Marte care ar fi murit intr-un razboi nuclear. Dr.John Brandenburg sustine ca exista dovezi a doua explozii nucleare pe Marte. Acestea au distrus in mod evident doua rase cunoscute sub numele de Cydonieni si Utopieni. Dr.John Brandenburg isi va prezenta teoria la American Physical Society in Illinois. El va sustine ca o civilizatie antica de pe Marte a fost distrusa de un atac nuclear planificat din spatiu de catre o alta rasa extraterestra inteligenta.
''Suprafata martiana este acoperita cu un strat subtire de substante radioactive, incluzand uraniu, thoriu si potasiu - si aceste structuri radiaza ca o sursa fierbinte pe Marte. O explozie nucleara ar fi imprastiat deseuri peste tot in jurul planetei'', a declarat Brandenburg la Fox News in anul 2011.
Dr.John Brandenburg este fizician la Orbital Tehnologies din Madison Wisconsin si are un doctorat in fizica teoretica a plasmei la Universitatea California din Statele Unite.
Teoria sa a fost publicata in Journal of Cosmology and Astrophysics.






Teoria lui Brandenburg despre locul unde au avut loc exploziile. Imagine: Journal of Cosmology and Astrophysics.

Potrivit lui Brandenburg, dovada unui atac nuclear poate fi vazuta si astazi. Exista sute de constructii in ruina in imaginile panoramice de la NASA. Mai jos, imaginea panoramica luata de Mars Curiosity pe 7 octombrie 2014, arata in mod clar o constructie in ruina si obiecte realizate artificial. Dovada unui atac nuclear?

Obiectele sunt de culoare alba. Linkul imaginii originale de la NASA: http://www.jpl.nasa.gov/spaceimages/details.php?id=pia18880




Mai mult, el spune ca Marte a avut un climat la fel ca pe Pamant pentru viata plantelor si animalelor, precum si doua civilizatii antice umanoide, Cydonienii si Utopienii, care ar fi avut un nivel de tehnologie similar cu cea a vechilor egipteni de pe Pamant.
Se presupune ca dupa ce a izbucnit razboiul nuclear pe Marte, rasa martiana supravietuitoare a emigrat pe Pamant, construind Piramidele si Sphinxul pentru a reprezenta caracteristicile de pe Marte.



                             
                             



Sursa: motherboard.vice.com