17 martie 2015

Statuile ciudate de pe insula Nuku Hiva








Sunt aceste statui antice reprezentari ale fiintelor extraterestre?

Fara indoiala, sensul si scopul initial al unei mari opere de arta antice s-a pierdut in timp. Ceea ce a inceput ca o reprezentare abstracta in mintea artistului antic ar putea fi considerata o descriere exacta a faptelor istorice. In acest caz, in privinta statuilor din Temehea Tohua, similitudinea dintre sculpturile in piatra si reprezentarile moderne ale extraterestrilor sunt izbitoare.






Statuile se gasesc pe insula Nuku Hiva, cea mai mare insula din arhipelagul Polineziei Franceze. 
Unele dintre statuile antice de pe insula Nuku Hiva par sa descrie fiinte dintr-o alta lume. Sunt doar un produs al imaginatiei artistice? Au avut un rol ceremonial si nimic mai mult? Ar putea fi reprezentari ale unor extraterestrii care au vizitat in vechime insula? 



Unele dintre sculpturi arata fiinte cu capete disproportionat de mari si alungite, cu guri cascate si ochi exagerati de mari. Par a aduce cu trasaturile unei broaste, insa statuile au corp si membre umane foarte bine conturate.



Un alt tip prezinta fiinte cu un amestec bizar de trasaturi umane si extraterestre. Unii ufologi sunt de parere ca statuile descriu de fapt doua rase extraterestre: reptilienii si extraterestrii cenusii.


Ciudatenia consta in faptul ca unele statui prezinta atat trupuri mici de extraterestrii, cat si trupuri foarte mari. In imaginea de mai jos, puteti vedea statuile unor extraterestrii mai mici, sub 1,50 de metri, avand capete mari si ochi ovali. Acestia ar putea fi extraterestrii cenusii. Conform cercetatorilor in ufologie, extraterestrii cenusii au fost creati de reptilieni, ca sclavi.


Este posibil ca la Temehea Tohua sa gasim reprezentati atat extraterestrii reptilieni cat si extraterestrii cenusii? Un lucru este sigur: statuile de pe insula nu reprezinta oameni.