30 mai 2015

Mii de oameni din mai multe orase din China au fost martorii unei aparitii OZN pe cerul noptii





Pe 23 mai, utilizatorii de internet din diferite parti din nord-vestul Chinei, printre care Ningxia, Shaanxi si Mongolia Interioara au spus ca au fost martorii unui obiect zburator neidentificat pe cer, multi fiind de parere ca ar fi vorba de o nava spatiala sau o racheta.
O fotografie a obiectului zburator neidentificat incarcat de un utilizator de internet.(Foto Internet)

Evenimentul a avut loc in noaptea de 23 mai, potrivit site-ului WantChinaTimes.com. Fotografiile incarcate pe diferite site-uri din China aratau un fascicul de lumina care zboara pe cerul intunecat.

Unii erau curiosi sau nedumeriti, in timp ce altii erau ingroziti de obiectul luminos, despre care expertii au spus ca nu a fost un meteorit.
Neobisnuita dara lasata de obiectul misterios i-a facut pe multi oameni sa creada ca a fost un OZN.

Martorul ocular Hu Yin a spus: ''Acesta a fost in mod clar vizibil pe cer si multi oameni pur si simplu s-au oprit sa-l priveasca pentru ca era atat de neobisnuit.''

Un expert militar a declarat ca fasciculul de lumina a fost creat probabil de un om si nu este un fenomen natural.

Martorii oculari au spus ca ambarcatiunea era la 10 km de sol, atunci cand au fost facute aceste fotografii.






Multi internauti cred ca fasciculul de lumina pe care l-au vazut a fost fie un nou tip de nava spatiala, fie o racheta balistica testata de catre guvernul chinez.
Cu toate acestea, nu a existat nici o interventie oficiala a guvernului chinez pentru a explica aparitia fasciculului de lumina.





Sursa: wantchinatimes * express.co.uk