24 noiembrie 2015

A fost descoperita prima piramida in Spania, in regiunea Cuenca







Un arheolog amator pe nume Manuel Abril crede ca a descoperit o piramida in regiunea Cuenca din Spania.
Se pare ca exista piramide in toata Europa, nu numai in Bosnia. Potrivit site-ului spaniol Cuatro.com, un arheolog amator a descoperit prima piramida spaniola in regiunea Cuenca din Spania, in luna septembrie a acestui an. Ruinele piramidei pot fi vazute in orasul Canete. Potrivit site-ului Cuatro Milenio, piramida este situata pe dealul cunoscut sub numele de El Cabezuelo.

Studiile aeriene ale locatiei au facut posibila analiza detaliata a piramidei. Aceasta are o forma patrata, colturile si pietrele perfect aliniate in blocuri, indicand faptul ca dealul El Cabezuelo este de fapt o piramida antica si nu o formatiune naturala.

Vedere aeriana a structurii misterioase considerata a fi prima piramida din Spania.

Potrivit rapoartelor, in apropiere de presupusa piramida au fost descoperite vestigii arheologice care dateaza din Evul Mediu.
In timp ce aceasta descoperire nu a fost confirmata de catre arheologii oficiali si nici nu a fost studiata de mai multi cercetatori, multi cred ca acest lucru ar putea dovedi ca aceasta este prima piramida din Canete.
Vechimea piramidei, originea sa, constructorii sai si scopul acesteia este in acest moment o enigma la care studiile arheologice si geologice vor oferi un raspuns in viitorul apropiat.


   
                                 







Sursa: http://www.cuatro.com